Termeni si conditii

I.1. Site-ul www.ebancnote.ro este proprietatea SC eBancnote SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.ebancnote.ro.

Accesul si utilizarea site-ului www.ebancnote.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

I.2. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor care au împlinit 18 ani.

I.3. www.ebancnote.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului si a paginii de „Termeni si conditii” sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

II. DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMERCIANTULUI

II.1. SC eBancnote SRL , cu sediul în BUCURESTI, str. Barbu Vacarescu Nr. 157b  Nr. Inreg.  J40/4111/2016, CUI/CF/CIF RO311111

II.2. Datele noastre de contact sunt: BUCURESTI, str. Barbu Vacarescu Nr. 157b.

Tel:+40730102074

E-mail: vanzari@ebancnote.ro, office@ebancnote.ro


III. REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declara urmatoarele:

• va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;

• va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre UTILIZATORI, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;

• pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, societatea poate modifica conditiile si termenii de utilizare fara un anunt prealabil.

IV. MODALITĂȚI DE ACHIZITIONARE A PRODUSELOR. COMANDA

IV.1. Puteti comanda produsele noastre fie online, fie telefonic de luni pana vineri de la 8 -19 si sambata de la 10-16.

IV.2. Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica de la unul dintre operatorii nostri sau notificarea direct pe email.

IV.3. Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Taxele de transport nu sunt incluse în preț. Pentru persoanele juridice se emite factura fiscala, cat si bon fiscal pentru persoanele juridice si fizice, conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC eBancnote SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC eBancnote SRL se obliga sa livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

IV. LIVRAREA PRODUSELOR

V.1 . Comenzile facute pe site, sau telefonic, vor fi onorate in cel mai scurt timp posibil (de la finalizarea comenzii) in zilele de luni – vineri, orele 8 -19 si sambata orele 10-16, cu livrare la domiciliul clientului prin intermediul societatilor de curierat.

V.2. In cazul in care comanda nu poate fi onorata de catre SC eBancnote SRL, cumparatorul va fi informat de aceasta situatie prin email sau telefonic.

VI. MODALITATI DE LIVRARE A PRODUSELOR:

Prin curier sau metode asemanatoare.

VII. GARANTIA DE 10 ZILE


VII.1. Acordam o garantie de 10 zile, timp in care bunul poate fi returnat. In cazul depasirii termenului de 10 zile, clientul isi pierde dreptul de a returna produsul (de a se retrage din contract).

VII.2. Returnarea bunului este acceptata doar daca aceasta prezinta defecte nementionate. In acest caz clientul poate opta pentru inlocuirea acestuia, in conditiile legii in termen de maxim 6 luni de la achizitionare sau returnarea banilor.

VII.3. In situatia returnarii bunului, consumatorul are obligatia prezentarii bonului fiscal pe care l-a primit la achizitionare.

VII.4. Ne rezervam dreptul să refuzam orice retur atata timp cat produsul este in conditii normale si nu prezinta alte vicii.

VIII. INREGISTRAREA CA MEMBRU


VIII.1. Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

VIII. 2. Autentificarea ca membru pe acest site, implica indicarea adresei de e-mail si alegerea unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

VIII.3. Sunteti de acord sa ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

VII. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

IX.1. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.ebancnote.ro sunt protejate in conditiile legii nr. 677/2001. www.ebancnote.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti, exceptând partenerii sai agreati.

IX.2. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

IX.3. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.ebancnote.ro in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date www.ebancnote.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse, promotii, concursuri desfasurate în viitor de catre www.ebancnote.ro si de partenerii sai agreati.

X. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

SC eBancnote SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC eBancnote SRL.

XI. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu faptul că utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. www.ebancnote.ro este exonerat in mod expres pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale, care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului.